(+30)23730 65577
info@xaralampidis.com
08:30 to 20:30  / Δευτέρα - Παρασκευή

Ασφάλειες Charalampidis

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το γραφείο μας, έχοντας ολοκληρώσει τις απαραίτητες στρατηγικές συνεργασίες, με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και πλαισιώνεται με εξειδικευμένους συνεργάτες, μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη κάλυψη όλων των ειδών των ασφαλιστικών σας αναγκών.

Οι λύσεις και τα προϊόντα που έχουμε στη διάθεσή μας ενημερώνονται συνεχώς, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία στους ασφαλισμένους μας.

Ασφάλειες για Ιδιώτες

Ασφάλιση Οχημάτων :

Συνεργαζόμαστε με μεγάλο πλήθος ασφαλιστικών εταιριών και θα σας προσφέρουμε ποικιλία προγραμμάτων για να επιλέξετε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Πέρα από τα βασικά προγράμματα παρέχουμε πλήθος προαιρετικών καλύψεων, ώστε να δημιουργήσουμε μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη ασφάλεια για εσάς.

Ασφάλιση Κατοικίας :

Το σπίτι μας είναι το μέρος που ηρεμούμε και χαλαρώνουμε μετά από μια δύσκολη μέρα. Καταλαβαίνουμε την ανάγκη για πλήρη προστασία της κατοικίας σας και φροντίζουμε να προσφέρουμε οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για να είστε εξασφαλισμένοι απέναντι σε κάθε πιθανό κίνδυνο.

Ασφάλιση Ζωής :

Επειδή τα απρόβλεπτα είναι και αυτά μέσα στη ζωή, εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να εξασφαλίσετε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο στην οικογένειά σας, ακόμα και αν εσείς δεν είστε δίπλα σας να τους το προσφέρετε. Απευθυνθείτε σε εμάς και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε την καλύτερη λύση για εσάς.

Προσωπικό Ατύχημα :

Προνοείστε έγκαιρα και εξασφαλίστε προστασία απέναντι σε κάθε οικονομική ζημιά που μπορεί να σας αποφέρει ένα ατύχημα. Προστατέψτε το βιοτικό επίπεδο της οικογένειας σας απέναντι σε απρόβλεπτες καταστάσεις και ρωτήστε μας για τα προγράμματα Προσωπικού Ατυχήματος.

Ταξιδιωτική Ασφάλεια :

Ένα απρόβλεπτο συμβάν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο άγχος καθώς είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα μακριά από το σπίτι μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ταξιδιωτικό πρόγραμμα για να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι το κάθε ταξίδι σας.

Οικογενειακή Αστική Ευθύνη :

Για κάθε ζημιά (σωματική βλάβη ή υλική ζημιά) που προκαλούμε σε συνανθρώπους μας είμαστε νομικά και ηθικά υποχρεωμένοι να τους αποζημιώσουμε. Με τα προγράμματα Οικογενειακής Αστικής Ευθύνης, καλύπτεται η αστική ευθύνη του οικογενειάρχη για ατυχήματα που θα συμβούν σε τρίτους από πράξεις ή παραλείψεις του ίδιου, της συζύγου, των παιδιών του ή και λοιπών συγγενών του που ζουν κάτω από την ίδια στέγη με αυτόν.

Aσφάλιση Αλλοδαπών :

Προσφέρουμε ασφαλιστικά προγράμματα για άτομα που δεν έχουν ελληνικό ΑΦΜ για καλύψεις προσωπικού ατυχήματος και ασθένειας. Οι καλύψεις που περιλαμβάνονται σε αυτά τα προγράμματα καλύπτουν τις απαιτούμενες για την έκδοση άδειας παραμονής στη χώρα μας.

Ασφάλιση Υγείας :

Παρέχουμε ατομικά, ομαδικά ή και οικογενειακά προγράμματα, νοσοκομειακά, εξωνοσοκομειακά ή και συνδυασμό των δύο, σε συνδυασμό ή μη με δημόσιο ασφαλιστικό φορέα και πολλές ακόμα επιλογές για να διαλέξετε ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Σύνταξη – Αποταμίευση :

Φροντίστε σήμερα το μέλλον σας επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία ευέλικτων προγραμμάτων Αποταμίευσης. Επιλέξτε εσείς το ύψος των ασφαλίστρων ανάλογα με τις δυνατότητές σας καθώς επίσης και την διάρκεια του συμβολαίου.

Ασφάλιση Ποδηλάτου :

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα οχήματα, ο νόμος δεν υποχρεώνει την ασφάλιση ποδηλάτου. Το ποδήλατο όμως κινείται και αυτό καθημερινά στους δρόμους μένοντας εκτεθειμένο στους ίδιους κινδύνους με τα υπόλοιπα οχήματα.

Ασφάλιση Σκάφους :

Το σκάφος σας είναι εκτεθειμένο σε πολλούς κινδύνους τόσο όσο βρίσκεται στην θάλασσα όσο και κατά την διάρκεια της φύλαξής του εκτός. Με τα προγράμματα Ασφάλισης Σκάφους επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων το κατάλληλο για εσάς και απολαύστε ξέγνοιαστοι τις περιπέτειές σας.

Ασφάλιση Έργων Τέχνης :

Τα έργα τέχνης εκτός από μια μορφή έκφρασης είναι και μια μορφή επένδυσης. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει σε εσάς για να προστατέψετε την συλλογή σας από μια πληθώρα πιθανών κινδύνων.

Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών :

Η αυξανόμενη ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και η προνομιακή θέση της χώρα μας που της επιτρέπει πολλές ώρες ηλιοφάνειας κάθε μέρα, έχουν οδηγήσει στην εμφάνιση όλο και περισσότερων φωτοβολταϊκών πάνελ. Καταλαβαίνουμε τον οικονομικό κίνδυνο που κρύβεται σε περίπτωση μερικής ή ολικής καταστροφής τους και φροντίζουμε να σας προφέρουμε ασφαλιστικά προγράμματα ώστε να τα προστατέψετε από κάθε απρόβλεπτο κίνδυνο.

Νομική Προστασία :

Με τα προγράμματα Νομικής Προστασίας μπορείτε τώρα να διεκδικήσετε το δίκιο σας ως πολίτες, καταναλωτές, συγκάτοικοι ή γείτονες και να προστατέψετε την Οικογένεια και το Σπίτι σας, χωρίς έξοδα και με τη στήριξη του Δικηγόρου που εσείς μπορείτε να επιλέξετε.

Ασφάλειες για Επιχειρήσεις

Αστική Ευθύνη :

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών προγραμμάτων, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε επαγγελματία, μπορείτε να προστατευτείτε από πραγματικές ή επικαλούμενες αξιώσεις τρίτων που ισχυρίζονται πως ζημιώθηκαν από την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Ασφάλιση Πιστώσεων :

Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει την επιχείρησή σας από απρόβλεπτους εμπορικούς και πολιτικούς κινδύνους. Οι εμπορικές απαιτήσεις αντιπροσωπεύουν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του ενεργητικού του ισολογισμού της επιχείρησής σας.

Ασφάλιση Μεγάλων Επιχειρήσεων :

Πάντα σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρίες και την μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας, αναλαμβάνουμε την ασφάλιση οποιουδήποτε μεγάλου βιομηχανικού και εμπορικού κινδύνου. Μέσα από έναν ολοκληρωμένο και αξιόπιστο μηχανισμό ασφάλισης, μπορείτε να μεταφέρετε στην ασφαλιστική εταιρία, τους κινδύνους απρόβλεπτης ζημιάς ή απώλειας κερδών ώστε να επικεντρωθείτε στη στρατηγική σας ανάπτυξη.

Ασφάλιση Μεταφορών :

Εξασφαλίστε τα διακινούμενα εμπορεύματά σας, με κάθε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο, κατά οποιασδήποτε φυσικής ζημιάς ή απώλεια, σύμφωνα πάντα με τις διεθνείς ρήτρες.

Ομαδικές Ασφαλίσεις :

Προσφέρετε περισσότερα στους εργαζομένους σας, επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες προγράμματα ομαδικής ασφάλισης. Επιλέξτε ένα ομαδικό πρόγραμμα σύνταξης, υγείας ή προστασίας και επωφεληθείτε από τα προνομιακά ασφάλιστρα που προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις ασφάλισης για τους εργαζομένους σας.

Επαγγελματική Νομική Προστασία :

Η Επαγγελματική Νομική Προστασία απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ή την επιχειρηματική ποινική σας ευθύνη, την διεκδίκηση αποζημιώσεων για την επιχείρησή σας, τις εργατικές διαφορές αλλά κυρίως στην διεκδίκηση των επισφαλών απαιτήσεων που προκύπτουν από τις συναλλαγές με τους πελάτες σας.

Ασφάλιση Μικρών Επιχειρήσεων :

Θωρακίστε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας, με ένα από τα προγράμματα Ασφάλισης Μικρών Επιχειρήσεων που σας προσφέρουμε. Προσαρμόστε το κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες σας προσθέτοντας τις προαιρετικές καλύψεις που χρειάζεστε, και εξασφαλίστε τη καλύτερη δυνατή λύση για τη δική σας επιχείρηση.

Cyber-Insurance :

Η διαρροή και η απώλεια δεδομένων μπορεί να έχουν ως συνέπεια οικονομικές απώλειες, καθώς και διακινδύνευση της εταιρικής φήμης της εταιρίας. Εξασφαλίστε την ψηφιακή σας προστασία μέσα από ένα πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει όχι μόνο αμοιβές αποζημίωσης, αλλά και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες που θα βοηθήσουν στην επίλυση μιας πιθανής κρίσης.

elGreek