(+30)23730 65577
info@xaralampidis.com
08:30 to 20:30  / Δευτέρα - Παρασκευή

Άδεια Οδήγησης Β αυτοκινήτου

Όλα τα προγράμματα παρέχουν στον υποψήφιο οδηγό πλήρες θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, καθώς και το ανάλογο έντυπο υλικό . Τα πρακτικά μαθήματα σταδιακά γίνονται σε όλες τις συνθήκες, απαλλάσσοντας τον νέο οδηγό από τις οποίες δικαιολογημένες φοβίες του. Η δυναμική της εταιρεία μας από εκπαιδευτές και εκπαιδευτικά οχήματα επιτρέπει την πραγματοποίηση των πρακτικών μαθήματων με την παρουσία ενός μαθητή εντός του εκπαιδευτικού οχήματος καθώς η ανάγκες ανά υποψήφιο οδηγό είναι διαφορετικές ,συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην καλύτερη εμπέδωση του μαθήματος και στην στοχευμένη εκπαίδευση του.

Δίνετε η δυνατότητα εκπαίδευσης και απόκτησης διπλώματος και με αυτόματο αυτοκίνητο χωρίς ταχύτητες.

Διαθέσιμα προγράμματα
  • Έκδοση άδειας οδήγησης κατηγορίας Β με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
  • Έκδοση άδειας οδήγησης κατηγορίας Β με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
  • Επέκταση από μια εκ των κατηγοριών Α,Α2,Α1,ΑΜ, σε κατηγορία Β.
  • Άρση περιορισμού άδειας οδήγησης κατηγορίας Β από αυτόματο σε χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (απαλοιφή κωδικού 78).
  • Εκπαίδευση σε ήδη κατόχους αδείας οδήγησης κατηγορίας Β.

  • Επαναχορήγηση της άδειας οδήγησης που σας αφαιρέθηκε λόγω Σ.Ε.Σ.Ο.

  • B
  • B auto
  • Α > Β
  • ΚΩΔ.78
  • training
  • Σ.Ε.Σ.Ο.
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Δικαίωμα οδήγησης για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έως 9 θέσεων μαζί με την θέση του οδηγού και έως 3500 kg μικτού βάρους, με δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 750 kg. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτησή του είναι το 18ο έτος και ισχύει για 15 έτη. Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 21 θεωρητικά και 25 πρακτικά . Η διάρκεια της εκάστοτε εκπαιδευτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά.
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
Δικαίωμα οδήγησης για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έως 9 θέσεων μαζί με την θέση του οδηγού και έως 3500 kg μικτού βάρους, με δυνατότητα έλξης ρυμουλκούμενου έως 750 kg. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτησή του είναι το 18ο έτος και ισχύει για 15 έτη. Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 21 θεωρητικά και 25 πρακτικά . Η διάρκεια της εκάστοτε εκπαιδευτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά.
Επέκταση από μια εκ των κατηγοριών Α,Α2,Α1,ΑΜ, σε κατηγορία Β.
Επέκταση από μια εκ των κατηγοριών Α,Α2,Α1,ΑΜ, σε κατηγορία Β.
Για την επέκταση από μια εκ των κατηγοριών Α,Α2,Α1,ΑΜ, σε κατηγορία Β απαιτείται η παρακολούθηση μόνο των μαθημάτων πρακτικής εκπαίδευσης κατηγορίας Β. Το ελάχιστο όριο ηλικίας για την απόκτησή του είναι το 18ο έτος και ισχύει για 15 έτη. Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 18 πρακτικά. Η διάρκεια της εκάστοτε εκπαιδευτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά.
Άρση κωδικού 78 της άδειας οδήγησης κατηγορίας Β
Άρση κωδικού 78 της άδειας οδήγησης κατηγορίας Β
Άρση περιορισμού της άδειας οδήγησης κατηγορίας Β που επιτρέπει την οδήγηση οχημάτων μονό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μετάβαση σε άδεια οδήγησης χωρίς περιορισμό (απαλοιφή κωδικού 78). Ελάχιστα Υποχρεωτικά Μαθήματα: 2 πρακτικά . Η διάρκεια της εκάστοτε εκπαιδευτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά.
Εκπαίδευση σε ήδη κατόχους αδείας οδήγησης κατηγορίας Β
Εκπαίδευση σε ήδη κατόχους αδείας οδήγησης κατηγορίας Β
Παρέχουμε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε οδηγούς που κατέχουν αδεία οδήγησης κατηγορίας Β οι όποιοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους.
επαναχορήγηση της άδειας οδήγησης που σας αφαιρέθηκε λόγω Σ.Ε.Σ.Ο.
επαναχορήγηση της άδειας οδήγησης που σας αφαιρέθηκε λόγω Σ.Ε.Σ.Ο.
Το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Οδηγών γνωστό και ως point system καθιερώθηκε με σκοπό τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς τον οδηγών για όλες τις κατηγορίες τις άδειας οδήγησης. Εάν ο οδηγός συμπληρώσει 25 βαθμούς ποινής, του αφαιρείται η άδεια οδήγησης. Δικαίωμα επανεξέτασης δίνεται μετά την παρέλευση 6 μηνών από την ημερομηνία αφαίρεσης της άδειας οδήγησης. Οι εξετάσεις (θεωρητικές και πρακτικές) γίνονται μόνο στην μεγαλύτερη κατηγορία που κατέχει ο οδηγός. Υποχρεωτικά Μαθήματα: το 50% θεωρητικών και πρακτικών. Η διάρκεια της εκάστοτε εκπαιδευτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά.

Σύνοψη προγράμματος

Για την αρχική χορήγηση κατηγορίας Β, απαιτείται η παρακολούθηση των μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης Ερωτηματολογίου 1 (αυτοκινήτου) καθώς και πρακτικής εξάσκησης με εκπαιδευτικό όχημα.                                                                                  Σύνολο μαθημάτων θεωρητικής εκπαίδευσης 21 και πρακτικά 25.

Για την επέκταση σε κατηγορία Β εφόσον υπάρχει  μια εκ των κατηγοριών Α, Α2, Α1 και ΑΜ, απαιτείται η παρακολούθηση μόνο των μαθημάτων πρακτικής εκπαίδευσης. Σύνολο μαθημάτων πρακτικής εκπαίδευσης 18.

Η διάρκεια της εκάστοτε εκπαιδευτικής ώρας ορίζεται σε 45 λεπτά.

Προϋποθέσεις απόκτησης διπλώματος

  • 21 θεωρητικά
  • 25 πρακτικά
  • 18 έτος
  • Ισχύει για 15 έτη

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Τηλέφωνο
    (+30) 23730 65577
    Ώρες λειτουργίας
    Δευτέρα/Παρασκευή 08:30/20:30
    elGreek